Recent Werk

Hieronder een greep uit recent werk.

 
Website: DV Food Professional
Website: https://www.dvfp.nl

Professional in technologie binnen de Foodsector

Project Management van bouwkundige, installatietechnische, mechanisatie- en automatiseringsprojecten. Interim Management voor organisatorische trajecten.

DV Food Professional heeft als missie om de opdrachtgever te ontzorgen.

Door een groot begrip van de business én bedrijfsprocessen in de foodsector wordt de zorg voor een project uit handen genomen bij het managen van bouwkundige,  installatietechnische, mechanisatie- en automatiseringsprojecten

Afhankelijk van de grootte van de opdracht wordt alleen of als manager van een uitgebreid projectteam gewerkt. Dit altijd in nauwe samenwerking met de opdrachtgever en operatie.

De bedrijfsprocessen hebben voorrang en de klant moet blijven bediend worden. Een gevoelige commerciële antenne is hierin een onderscheidend vermogen.

Er wordt een no-nonsense stijl van managen gehanteert met veel vrolijkheid. Dit creëert een sfeer van ontspanning die kan worden afgewisseld met directheid waar dit nodig is, de lat ligt namelijk hoog.

Verder wordt er beschikt over goede communicatieve vaardigheden, is de stijl van leiding geven enerzijds motiverend voor teamleden en andere medewerkers, die hetzelfde resultaat voor ogen hebben en anderzijds juist stuwend als daar het doel om vraagt.
 

Kortom: DV Food Professional gets things done !
 Oudere Berichten Home Nieuwere berichten