Recent Werk

Hieronder een greep uit recent werk.

 
Website: Offico Boekhouding en Administratiekantoor

Website Offico Boekhouding en Administratiekantoor 

Ondersteuning ondernemers op maat

De website is opgemaakt vanuit een Wordpress installatie. De content die wordt getoond wordt dynamisch gepresenteerd 

We hebben het Offico-gevoel, de CO. feeling,  over willen brengen door 'koffiedrinken' als metafoor te kiezen voor de invulling van  dienstverlening die Offico biedt. Het gevoel van met elkaar koffie drinken staat voor met elkaar in contact en gesprek komen van mens tot mens.  

De website is volledig responsive en kan waar nodig zelf worden aangepast. Ook kunnen de nieuwsberichten zelf worden ingebracht en worden verspreid via de sociale media.

Website: https://www.offico.nl
 


De CO. Feeling

Waarom Offico aanvoelt als koffiedrinken

In Nederland kunnen we tegenwoordig een keur aan soorten koffiebonen kopen. Ook de diversiteit van de bereiding van deze koffie is de laatste jaren sterk gegroeid.

Koffiedrinken vullen we als Nederlander vaak dan ook op diverse manieren in. In het ene bedrijf zijn het momenten in de dag waarin iedereen even een bakje koffie met elkaar neemt. Een pauze heeft. Bij het andere bedrijf wordt er regelmatig tussendoor een bakje koffie genomen, vaak door een collega gebracht. Dat zijn ander soort koffie momenten. Maar…het zijn allebei wel contactmomenten.

Koffie betekent voor ons even contact. En dat willen we graag hebben met de klant. Soms een langer moment prikken om van alles te bespreken en soms een wat korter moment tussendoor. Maar u het gevoel geven, laten weten dat u belangrijk voor ons bent, dat we u tijd willen geven, dat we u niet alleen als ondernemer willen kennen, maar zeker ook als mens!

Voorbeeld verschillende schermafmetingen
      

    
 

 

Oudere Berichten Home Nieuwere berichten